Γιώργος Τσαπάρας

O Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων. Ανακαλύπτοντας το πάθος του για την μαγειρική σπούδασε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ απ' όπου και αποφοίτησε. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εκτός απο τις τηελοπτικές εμφανίσεις, ο Γιώργος σήμερα είναι ο Head Chef του εστιατορίου IBO στην Κηφισιά και ο executive chef του Ruins Athens Urban Area στο Κολωνάκι, του Perla Kitchen Bar του Ομίλου Κυπριώτης στο Λουτράκι και του Beauvoir στον Άγιο Ανδρέα.

Περιλαμβάνει:

Difficulty :
3
Time :
50'
Service :
4 Persons
Preparation Time :
40'

Περιλαμβάνει:

Difficulty :
3
Time :
180'
Service :
4 Persons
Preparation Time :
40'