Γιώργος Τσαπάρας

O Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλίειας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων. Ανακαλύπτοντας το πάθος του για την μαγειρική σπούδασε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ απ' όπου και αποφοίτησε. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εκτός απο τις τηελοπτικές εμφανίσεις, ο Γιώργος σήμερα είναι ο Head Chef του εστιατορίου IBO στην Κηφισιά και ο executive chef του Ruins Athens Urban Area στο Κολωνάκι, του Perla Kitchen Bar του Ομίλου Κυπριώτης στο Λουτράκι και του Beauvoir στον Άγιο Ανδρέα.

Μοσχαρίσιο καρέ γάλακτος, με πατάτες pave και sauce gastrique
4 Άτομα
80,00€

Περιλαμβάνει:

  • Μοσχαρίσιο καρέ
  • Green Herb Rub
  • Rice Vinegar
  • Μυρωδικά & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
3
Χρόνος Παρασκευής :
50'
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
40'

Τάρτα γεμιστή με πάπια confit σάλτσα γλυκού κρασιού και σαντιγί κρέμας τυριού
4 Άτομα
59,00€

Περιλαμβάνει:

  • Τυρί κρέμα
  • Φέτες Τρούφας
  • Χουρμάδες
  • Μυρωδικά & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
3
Χρόνος Παρασκευής :
180'
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
40'