Δημήτρης Σταμούδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε και αποφοίτησε από την σχολή Le Monde και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να εργάζεται πάνω στο πάθος του που δεν είναι άλλο από την μαγειρική. Μαθήτευσε και δούλεψε για αρκετά χρόνια δίπλα στον Herve Pronzato. Συνέχισε την εξελικτική του πορεία στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Εργάστηκε στο Funky Gourmet, στο Βασίλαινας, στο Abovo αλλά και στο Stinking Bishop με ενδιάμεσους σταθμούς το ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι και το εστιατόριο Martin Berasategui στο San Sebastian της Ισπανίας, δίπλα στους βραβευμένους με 3 αστέρια Michelin Eric Frechon και Martin Berasategui αντίστοιχα. Αυτήν την στιγμή είναι Chef του εστιατορίου Nolita στο Ψυχικό και επιμελείται τις κουζίνες εστιατορίων στην Σαντορίνη και την Μύκονο.

Χτένια και risotto με pesto μυρωδικών
4 Άτομα
58,00€

Περιλαμβάνει:

  • Riso Vialone Nano Ferron
  • Baby Σπανάκι
  • Χτένια
  • Μυρωδικά & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
40'
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
5'

Χτένια και risotto με pesto μυρωδικών
2 Άτομα
42,00€

Περιλαμβάνει:

  • Riso Vialone Nano Ferron
  • Baby Σπανάκι
  • Χτένια
  • Μυρωδικά & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
40'
Σερβίρει :
2 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
5'

Japanese Kobe style mac n’ cheese
4 Άτομα
65,00€

Περιλαμβάνει:

  • Japanese Wagyu Beef
  • Rigatoni
  • Παρμεζάνα
  • Βότανα & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
35'
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
15'

Japanese Kobe style mac n’ cheese
2 Άτομα
46,00€

Περιλαμβάνει:

  • Japanese Wagyu Beef
  • Rigatoni
  • Παρμεζάνα
  • Βότανα & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
35'
Σερβίρει :
2 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
15'