Φάκλαρη Κωνσταντίνα

Από πολύ μικρή η Κωνσταντίνα Φάκλαρη πηγαίνοντας να βοηθήσει στην ταβέρνα της οικογένειας μιας φίλης και ξεκινώντας εκεί να μαγειρεύει δειλά για τους πελάτες που την επισκέπτονταν, αντιλήφθηκε ότι το επάγγελμα της μαγειρικής θα ήταν ο ισόβιος «εραστής» της. Με το πέρας των σπουδών της στην μαγειρική δούλεψε στο πλευρό τον Βαγγέλη Δρίσκα, της Νένας Ισμυρνόγλου και αργότερα του Χριστόφορου Πέσκια. Ανέλαβε επι τριετία την κουζίνα του παγκοσμίου φήμης εστιατορίου Σελήνη στην Σαντορίνη και επιστρέφοντας στην Αθήνα ανέλαβε το ομώνυμο εστιατόριο του ξενοδοχείου Zillers που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως. Όσοι τυχεροί έχουν γευτεί την δουλειά της έχουν εντυπωσιαστεί από την πολυπλοκότητα των γεύσεων και την αρμονία των πιάτων που προσφέρει. Παρά την γλυκύτητα και την ηρεμία που εκπέμπει ως άνθρωπος, η μαγειρική της αποπνέει εντάσεις, αρώματα και νοστιμιά απαράμιλλη. Κάτι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

Rib eye Black Angus με πουρέ γλυκοπατάτας, κουμ κουάτ και μανιτάρια
4 Άτομα
75,00€

Περιλαμβάνει:

  • Rib eye black angus
  • Γλυκοπατάτες
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • Βότανα & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
40'
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
15'

Rib eye Black Angus με πουρέ γλυκοπατάτας, κουμ κουάτ και μανιτάρια
2 Άτομα
44,00€

Περιλαμβάνει:

  • Rib eye black angus
  • Γλυκοπατάτες
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • Βότανα & Μπαχαρικά
Βαθμός Δυσκολίας :
2
Χρόνος Παρασκευής :
40'
Σερβίρει :
2 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
15'

Χοιρινά Μάγουλα Με λεμονοθύμαρο, πουρέ σελινόριζας και πράσα
4 Άτομα
59,00€

Περιλαμβάνει:

  • Χοιρινά Μάγουλα
  • Κρεμμύδι Ξερό
  • Καρότα
  • Bότανα & Mυρωδικά
Βαθμός Δυσκολίας :
3
Χρόνος Παρασκευής :
120΄
Σερβίρει :
4 Άτομα
Χρ. Προετοιμασίας :
30'