Κοσμαδάκης Γιάννης

Σπούδασε και αποφοίτησε από την σχολή μαγειρικής Le Monde το 2003 με στόχο του να κατακτήσει το Αθηναϊκό κοινό με τις μαγειρικές του ικανότητες. Από πολύ νωρίς κατάλαβε ότι για να γίνει αυτό θα έπρεπε να εστιάσει στην βαθιά νοστιμιά και τις τολμηρές γεύσεις που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Άλλωστε για αυτόν, το gourmet φαγητό είναι το νόστιμο φαγητό. Ξεκίνησε λοιπόν να χτίζει την εμπειρία του δουλεύοντας στο εστιατόριο Piazza Mela στην Κηφισιά, το Ισπανικό Mayor στο Κεφαλάρι καθώς και στην Κρήσσα Γη που εδρεύει στην περιοχή του Αμαρουσίου. Συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις του με ταξίδια ανά τον κόσμο όπου και εργάστηκε σε πολλά από αυτά τα μέρη, με χαρακτηριστικό το εστιατόριο La Bischa στην περιοχή του Μιλάνου. Η αγάπη του όμως για την χώρα του τον έκανε να επιστρέψει και να αναλάβει την κουζίνα του ιταλικού εστιατορίου Altro στο Κολωνάκι. Από το 2011 έως και σήμερα κρατάει το τιμόνι ως Chef του εστιατορίου Malconi’s στο Κολωνάκι για το οποίο έχει κερδίσει πολυάριθμες μαγειρικές διακρίσεις και βραβεία.

Περιλαμβάνει:

  • Texas Chicken Rub
  • Chicken cornfed
  • Grattata
  • Herbs & spices
Difficulty :
2
Time :
90'
Service :
4
Preparation Time :
30'

Περιλαμβάνει:

Difficulty :
2
Time :
70'
Service :
4 Άτομα
Preparation Time :
40’

Περιλαμβάνει:

  • Iberico Spareribs
  • 4 s Magic Dust Rub
  • Potatos
  • Herbs & Spices
Difficulty :
2
Time :
140'
Service :
4
Preparation Time :
20'