Τσίκας Παναγιώτης

Γεννηθείς το 1985 στην Ήπειρο, αγάπησε την παραδοσιακή κουζίνα και από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του προς την τέχνη της μαγειρικής. Αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα και με αυτό το σκεπτικό κατέβηκε στην Αθήνα για να μαθητεύσει και να αποφοιτήσει από την σχολή Le Monde το 2005. Βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά αφού με την αποφοίτηση του ξεκίνησε να εργάζεται στο πολύ γνωστό ξενοδοχείο Sani της Χαλκιδικής παραμένοντας εκεί για επτά έτη. Αμέσως μετά εργάστηκε για το εστιατόριο Hytra στην Αθήνα, το Funky Gourmet αλλά και το εστιατόριο Il Salumaio d’ Atene . Έχει δουλέψει επίσης στα κορυφαία εστιατόρια Σπονδή και Botrini’s της Αθήνας. Αυτή του η εμπειρία δεν άφησε ασυγκίνητο τον Rasmus Cofoed, τον chef του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin Geranium της Κοπεγχάγης, και τον κάλεσε να εργαστεί στο πλευρό του όπου και παρέμεινε για τρία συναπτά έτη γεμίζοντας την φαρέτρα των γνώσεων του. Εξειδικεύτηκε με αυτόν τον τρόπο στο κομμάτι του fine dining δίνοντας του την δυνατότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης. Αυτήν την στιγμή έχει αναλάβει εστιατόρια σε Άνδρο και Παξούς, σχεδιάζοντας τα επόμενα του βήματα για να δουλέψει σε πολύ γνωστό εστιατόριο του εξωτερικού.

Περιλαμβάνει:

  • Tuna Saku Block
  • Pasta Trofie 
  • Honey
  • White Truffle Butter
Difficulty :
2
Time :
20'
Service :
2
Preparation Time :
15'

Περιλαμβάνει:

  • Tuna Saku Block
  • Pasta Trofie 
  • Honey
  • White Truffle Butter
Difficulty :
2
Time :
20'
Service :
2
Preparation Time :
15'

Περιλαμβάνει:

  • Ossobuco
  • Tomato Sauce
  • Garlic 
  • Herbs & Spices
Difficulty :
3
Time :
240'
Service :
4
Preparation Time :
20'