Τι είναι το MindTheBox

Το MindTheBox δημιουργήθηκε για όλους εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν ποιοτικό φαγητό, δημιουργημένο από αγνές, πρώτες ύλες και premium συστατικά. Φαγητό εστιατορικού επιπέδου με fine dining χαρακτήρα, νόστιμου και προορισμένου για την απόλαυση όλης της οικογένειας ή μιας παρέας.

Πώς καταφέρνει το MindTheBox να προσφέρει αυτή την δυνατότητα στον καθένα μας;

1.      Αρχικά, συγκεντρώνοντας πολύτιμες συνταγές καταξιωμένων Chef

2.      Γεμίζοντας κουτιά με τα υλικά που χρειάζονται για να υλοποιηθεί κάθε μια από αυτές τις συνταγές

3.      Καταγράφοντας την κάθε συνταγή σε χαρτί και προσφέροντας tutorial video με όλα τα step που απαιτούνται για την εκτέλεση της συνταγής χωρίς κανένα λάθος.

Με λίγα λόγια, το MindTheBox είναι ο προσωπικός σου προμηθευτής πρώτων υλών αλλά και ο private Chef που έρχεται στην κουζίνα σου, για να την μετατρέψετε μαζί σε fine dining εστιατόριο.

 

Πολύτιμα οφέλη του MindTheBox

Το μαγείρεμα δεν είναι μια απλή διαδικασία. Είναι μια τελετουργία με συγκεκριμένα βήματα. Πρώτα αποφασίζει κάποιος τι θέλει να μαγειρέψει, μετά συγκεντρώνει τα υλικά του και μετά προχωράει στο μαγείρεμα. Το MindTheBox απλοποιεί όλες αυτές τις διαδικασίες προσφέροντας, μάλιστα, πολλαπλά οφέλη. Συγκεκριμένα:

·         Κερδίζεις πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητά σου αφού δεν χρειάζεται να επισκεφτείς πολλά διαφορετικά μαγαζιά για να προμηθευτείς τις πρώτες ύλες.

·         Δεν σπας το κεφάλι σου με την αιώνια ερώτηση «τι να μαγειρέψω σήμερα;» αφού κάποιος άλλος έχει σκεφτεί για σένα και σου προσφέρει 15 τουλάχιστον ενδιαφέροντα πιάτα για κάθε γούστο.

·         Έχεις κάθε φορά την σωστή ποσότητα υλικών που θα χρειαστούν για την υλοποίηση της συνταγής. Δεν χρειάζεται να ζυγίσεις κάτι και δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξεις κάτι που θα σου μείνει αχρησιμοποίητο.

·         Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά επιλεγμένες και αναμφισβήτητης ποιότητας. Καθημερινά, η ομάδα του MindTheBox επισκέπτεται τους συνεργάτες της μαναβικής για να προμηθευτεί ό,τι θα χρειαστεί για τις παραγγελίες της. Έτσι, τίποτα δε μένει σε ψυγεία και δε χάνει τη φρεσκάδα του.

·         Τα κρέατα του MindTheBox επιλέγονται από μικρές φάρμες του εξωτερικού ώστε να διασφαλίζεται ότι ακολουθούνται όλα τα πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας. Premium επιλογές από όλο τον κόσμο τις οποίες δεν μπορείτε να βρείτε στην αγορά εύκολα, επιλεγμένες με την μέγιστη γνώση, για να μπορούμε να σας προμηθεύουμε με τα καλύτερα προιόντα.

 

Το MindTheBox της γιορτής & της Κυριακής

Εκτός από το καθημερινό φαγητό, το MindTheBox είναι η απάντηση που έψαχνες στα γιορτινά τραπέζια της οικογένειας και  των φίλων. Με γεύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς της γαστρονομίας, τα box που μπορείς να παραγγείλεις είναι ιδανικά για να έχεις το premium φαγητό που ονειρευόσουν, κάθε μεγάλη μέρα της ζωής σου.

 

Η εύκολη διαδικασία της παραγγελίας

Με τρία απλά βήματα έχεις στον χώρο σου ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις συνταγές που απολαμβάνεις μόνο στα καλύτερα εστιατόρια.

Βήμα 1ο

Επιλέγεις το κουτί με το πιάτο που θέλεις να φτιάξεις. Τα box ανανεώνονται συχνά και εμπλουτίζονται με πιάτα ανάλογα με την εποχή αλλά και με special menu που καλύπτουν τις ανάγκες των μεγάλων γιορτών του χρόνου.

Βήμα 2ο

Επιλέγεις τις πιο βολικές για σένα ημέρες ώστε να παραλάβεις το κουτί σου με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά στον χώρο σου. 

Βήμα 3ο 

Ξεκινάς το μαγείρεμα ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής όπως περιγράφονται στην επιστολή που υπάρχει στο box ή και παρακολουθώντας το αναλυτικό βίντεο με τις λεπτομερείς οδηγίες από τον μάγειρα του οποίου την συνταγή έχεις επιλέξει.