Η συσκευασία μας είναι από υλικό EPS

Η συσκευασία μας είναι από υλικό EPS. Δηλαδή διογκωμένη πολυστερίνη με την τεχνολογία airpop.

Η διογκωμένη πολυστερίνη έχει ιδιότητες που την καθιστούν ιδανική συσκευασία για τρόφιμα, όπως ψάρια, κρέας, φρούτα και λαχανικά, είδη ζαχαροπλαστικής, κ.ά.. Είναι ένα αδρανές, μη τοξικό υλικό, που δεν αποτελεί υπόστρωμα για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και διατηρεί τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος εάν χρησιμοποιούσαμε τους πόρους με ποιο έξυπνο τρόπο.

Οι πόροι του πλανήτη είναι περιορισμένοι. Οι ιδέες μας όμως όχι. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσουμε τους πόρους με τον πιο έξυπνο τρόπο; Το airpop το καταφέρνει χρησιμοποιώντας 98% αέρα.Το airpop είναι ο πιο έξυπνος τρόπος μόνωσης κατοικιών, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και 50%. Αυτό σημαίνει χαμηλότερο κόστος ενέργειας για κλιματισμό το καλοκαίρι και περισσότερη ζεστασιά και χαμηλοί λογαριασμοί το χειμώνα. Συνολικά το airpop χαρίζει σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι, χειμώνα - καλοκαίρι.

Το airpop είναι το έξυπνο υλικό για μια τεράστια γκάμα μοναδικών εφαρμογών. Είναι εύκολο στον χειρισμό και τη διαμόρφωση, οπότε μπορεί να γίνει οτιδήποτε θελήσετε.

Και κάτι σημαντικό: το airpop μπορεί να ανακυκλωθεί έως και 7 φορές.

Το airpop είναι ο εξυπνότερος τρόπος για να κρατάτε κάτι ασφαλές και προστατευμένο. Είναι το ενδεδειγμένο μέσο για χρήση σε κράνη και παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα πολύ ισχυρό. Το airpop είναι επίσης το καλύτερο υλικό συσκευασίας για τη μεταφορά ευπαθών αγαθών, όπως φάρμακα, φρέσκα φρούτα και ψάρια.

Μικρότερο κόστος υλικού, μικρότερες εκπομπές CO2, μικρότερο κόστος ενέργειας, λιγότερα απόβλητα. Με 98% αέρα μπορείτε να πετύχετε καλύτερη μόνωση και προστασία από οτιδήποτε άλλο. 
Το airpop είναι η εξυπνότερη μέθοδος αξιοποίησης των πόρων. Είναι απολύτως μη-τοξικό, απαιτεί ελάχιστες εκπομπές CO2, βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και 7 φορές. Έτσι όχι μόνο προστατεύει ότι είναι συσκευασμένο, αλλά και τη μητέρα φύση.