Χοιρινά μάγουλα με baby “οφτές” γαλλικές πατάτες και παρμεζάνα
Τι θα φτιάξεις:
Iberico χοιρινά μάγουλα pulled με baby “οφτές” γαλλικές πατάτες και παρμεζάνα
Τι θα παραλάβεις:
- Baby Πατάτες
- Iberico χοιρινά μάγουλα
- Κρεμμύδια
- Μυρωδικά & Μπαχαρικά
+ Όλα τα υλικά που χρειάζεσαι για να φτιάξεις την συνταγή εκτός από Αλάτι, Πιπέρι και Ελαιόλαδο
Οι Aποστολές γίνονται * με δικά μας μισθωμένα αυτοκίνητα (οχι courier)
(*για αποστολή εκτός Αττικής η παραλαβή πρέπει να γίνει στα ΚΤΕΛ)
Αγόρασε την συνταγή για να δείς αναλυτικά όλα τα υλικά καθώς και βίντεο με τις οδηγίες παρασκευής απο τον chef
Tο κουτί , λόγω των φρέσκων πρώτων υλών και για την διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας θα πρέπει να καταναλωθεί εντός 72 ωρών.
| Βαθμός Δυσκολίας : 2 |
| Χρόνος Παρασκευής : 90' |
| Σερβίρει : 4 Άτομα |
| Χρ. Προετοιμασίας : 20' |
- Tιμή:
-
52,00€
Chef
Παρακεντάκη Ευα
H Εύα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Κρητικούς γονείς. Μεγάλωσε πραγματικά μέσα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της οικογένειάς της. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και συνεργάστηκε 10 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες, έως την θέση της Διευθύντριας προσωπικού. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια γευσιγνωσίας και οινογνωσίας καθώς και σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Από το 2005 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ρέθυμνο όπου και ασχολήθηκε αποκλειστικά με την γαστρονομία. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει την δική της καθημερινή εκπομπή μαγειρικής “Mama Mia” στην Νέα τηλεόραση Κρήτης . Από τον Ιούνιο του 2020 είναι στο δυναμικό του Star channel. Μία φορά την εβδομάδα μαγειρεύει πλέον στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Συνεργάζεται με περιοδικά γεύσης και πολλά sites γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube και το δικό της site με συνταγές αλλά και συμβουλές μαγειρικής. Είναι επίσης εισηγήτρια σεμιναρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σε σχολές μαγειρικής. Μητέρα τριών παιδιών και λάτρεις του ευ ζην, της ποιοτικής πρώτης ύλης, αλλά και της τροφοσυλλογής. Θα την βρείτε : https://evaparakentaki.com/

